Frytki Czosnkowe

Frytki Czosnkowe
Frytki czosnkowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu. Mieszanka oleju canolan, sól koszerna, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Frytki czosnkowe z parmezanem czosnek Aioli, frytki czosnkowe, oraz Frytki Czosnkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W głębokim ciężkim garnku lub frytkownicy dodać olej i podgrzać do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
FrytkownicaFrytkownica
GarnekGarnek
2
Ziemniaki pokroić wzdłuż na 1/4-calowe pałeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
3
Umieść je w misce z zimną wodą i pozwól namoczyć przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Odcedzić i dobrze osuszyć.
5
Ostrożnie upuść ziemniaki, partiami, w gorącym oleju. Gotować na złoty kolor i gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Dobrze osuszyć na brązowym papierze.
7
Ochłoń.
8
Zwiększyć temperaturę oleju do 350 stopni F. gdy jesteś gotowy do podania, smażyć ziemniaki ponownie w gorętszym oleju, aż złoty kolor i chrupiące, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Dobrze osuszyć na brązowym papierze. Tymczasem w małym garnku roztopić masło z czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
W dużej misce, wrzucić dużą garść frytek z niektórych masła czosnkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Posypać parmezanem, natką pietruszki i solą na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SólSól
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn