Frytki Czosnkowe
Frytki czosnkowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu. Mieszanka oleju canolan, sól koszerna, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Frytki czosnkowe z parmezanem czosnek Aioli, frytki czosnkowe, oraz Frytki Czosnkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W głębokim ciężkim garnku lub frytkownicy dodać olej i podgrzać do 325 stopni F.
Ziemniaki pokroić wzdłuż na 1/4-calowe pałeczki.
Umieść je w misce z zimną wodą i pozwól namoczyć przez 15 minut.
Odcedzić i dobrze osuszyć.
Ostrożnie upuść ziemniaki, partiami, w gorącym oleju. Gotować na złoty kolor i gotowane przez, o 5 protokół.
Dobrze osuszyć na brązowym papierze.
Zwiększyć temperaturę oleju do 350 stopni F. gdy jesteś gotowy do podania, smażyć ziemniaki ponownie w gorętszym oleju, aż złoty kolor i chrupiące, 3 do 5 minut.
Dobrze osuszyć na brązowym papierze. Tymczasem w małym garnku roztopić masło z czosnkiem.
W dużej misce, wrzucić dużą garść frytek z niektórych masła czosnkowego.
Posypać parmezanem, natką pietruszki i solą na gorąco.