Przepis owocowy błoto mogą być wykonane w około 10 minut. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 164 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 13 i kosztuje 54 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga soku żurawinowego, sody cytrynowo-limonkowej, różowego koncentratu lemoniady i wody. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Błoto Truskawkowe, Słoneczny Błoto, oraz Błoto Arbuzowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie; wymieszaj zimną wodę, sok żurawinowy i koncentraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Cukierki Dla Karłów
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Wlać do 2-1 / 2-qt. Pojemnik zamrażarki; przykryj i zamroź na noc.
3
Wyjmij pojemnik z zamrażarki na 2 godziny przed podaniem. Napełnij szklanki do dwóch trzecich błotem pośniegowym; wymieszaj około 1 szklanki sody do każdej szklanki.
Błoto pośniegowe działa naprawdę dobrze z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.