Frosted Pumpkin Bars

Frosted Pumpkin Bars
Frosted bary dyni może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 34 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka mielonych goździków, mielony cynamon, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Frosted Pumpkin Cranberry Bars, Klon Frosted Pumpkin Bars, oraz Serek Śmietankowy Mrożone Batony Dyniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. W innej misce połączyć jajka, dynię i olej; wymieszać z suchymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozłóż do nasmarowanego 15-calowego. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Piec w temperaturze 350° przez 18-22 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Na lukier, w dużej misce, ubić masło, Serek i wanilia, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać cukier cukierniczy; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozstaw na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Pokroić w 30 batoników; każdy Baton ułożyć cukierkiem z dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn