Frogmill Beza Gateau może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ekstrakt z migdałów, drobny cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Frogmill Beza Gateau, Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy, oraz Almost Fudge Gateau.
Instrukcje
1
Umieść jajka i cukier w misce stojącej nad gorącą wodą i ubijaj, aż mieszanina będzie blada i zgęstnieje (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wyjąć z ognia i ubijać jeszcze przez 2 minuty. Złóż przesianą mąkę i dodaj sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
3
Wlać do 8-calowej tortownicy, którą posmarowano, posmarowano cukrem i posmarowano mąką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu
4
Piec w piekarniku 375 stopni przez 25 minut. Chłodny na stojaku na ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
1
Podgrzać mleko do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
2
Żółtka wymieszać z cukrem i po dobrze wymieszaniu dodać mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Ubijać, aż będzie gładka, a następnie stopniowo dodawać gorące mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
4
Do rondla na łagodnym ogniu włożyć śmietanę i ubijać, aż śmietana się zagotuje i zgęstnieje. Smak z ekstraktem migdałowym, a następnie obniżyć ogień i pozostawić do gotowania 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Krem Do Ciast
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka Oreo
5
Usuń z ciepła i chłodu umieszczając na powierzchni kawałek woskowanego papieru z masłem, aby zapobiec tworzeniu się skóry.
6
Aby zrobić bezę: ubij białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Smak z ekstraktem migdałowym, a następnie złożyć w cukrze. Ta mieszanina powinna być bardzo gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
7
Do dekoracji: Rozgrzej piekarnik do 500 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
8
Ciasto pokroić na 3 warstwy. Dolną i środkową warstwę namoczyć creme de cacao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rum Malibu O Smaku Kokosowym
9
Dolną i środkową warstwę ciasta rozprowadzić schłodzoną śmietaną i posypać plastrami migdałów. Uformuj ciasto i umieść na dużym okrągłym naczyniu z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdały
Krem Do Ciast
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
10
Ciasto rozłożyć cienką warstwą bezy. Napełnij dużą torebkę rurową końcówką w kształcie róży i ułóż bezę pionowymi pętelkami po bokach i na wierzchu ciasta. Ciasto przesiać z przesianym cukrem cukierniczym i wstawić do piekarnika na 3 minuty do lekko brązowego.