Frogmill Beza Gateau

Frogmill Beza Gateau
Frogmill Beza Gateau może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ekstrakt z migdałów, drobny cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Frogmill Beza Gateau, Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy, oraz Almost Fudge Gateau.

Instrukcje

1
Umieść jajka i cukier w misce stojącej nad gorącą wodą i ubijaj, aż mieszanina będzie blada i zgęstnieje (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wyjąć z ognia i ubijać jeszcze przez 2 minuty. Złóż przesianą mąkę i dodaj sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wlać do 8-calowej tortownicy, którą posmarowano, posmarowano cukrem i posmarowano mąką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
4
Piec w piekarniku 375 stopni przez 25 minut. Chłodny na stojaku na ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Podgrzać mleko do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2
Żółtka wymieszać z cukrem i po dobrze wymieszaniu dodać mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3
Ubijać, aż będzie gładka, a następnie stopniowo dodawać gorące mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Do rondla na łagodnym ogniu włożyć śmietanę i ubijać, aż śmietana się zagotuje i zgęstnieje. Smak z ekstraktem migdałowym, a następnie obniżyć ogień i pozostawić do gotowania 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Krem Do CiastKrem Do Ciast
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Usuń z ciepła i chłodu umieszczając na powierzchni kawałek woskowanego papieru z masłem, aby zapobiec tworzeniu się skóry.
6
Aby zrobić bezę: ubij białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Smak z ekstraktem migdałowym, a następnie złożyć w cukrze. Ta mieszanina powinna być bardzo gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
7
Do dekoracji: Rozgrzej piekarnik do 500 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Ciasto pokroić na 3 warstwy. Dolną i środkową warstwę namoczyć creme de cacao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rum Malibu O Smaku KokosowymRum Malibu O Smaku Kokosowym
9
Dolną i środkową warstwę ciasta rozprowadzić schłodzoną śmietaną i posypać plastrami migdałów. Uformuj ciasto i umieść na dużym okrągłym naczyniu z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdałyśliwkowe Migdały
Krem Do CiastKrem Do Ciast
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Ciasto rozłożyć cienką warstwą bezy. Napełnij dużą torebkę rurową końcówką w kształcie róży i ułóż bezę pionowymi pętelkami po bokach i na wierzchu ciasta. Ciasto przesiać z przesianym cukrem cukierniczym i wstawić do piekarnika na 3 minuty do lekko brązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn