Fritto Misto
Fritto Misto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 672 kalorie, 22g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś płatki pieprzu, szerokie paski papryki, mąki ryżowej i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Fritto Misto, Fritto Misto, oraz Simple Fritto Misto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 8 drewnianych szpikulców
Szaszłyk 1 bocconcini i 1 salami na każdym z 4 szaszłyków. Szaszłyk 1 wątróbka drobiowa i 1 cebula na każdym z pozostałych 4 szaszłyków.
Zrób pogłębiarkę z 1 szklanki mąki ryżowej, oregano, pietruszki i trochę soli i pieprzu.
Dodać ciasto, łącząc pozostałą 1 szklankę mąki ryżowej z mąki uniwersalnej, płatki czerwonej papryki, czosnek w proszku i włoski przyprawy.
Wlać wodę sodową po trochu i ubijać, aż ciasto jest tylko lekko poluzowane i trzepaczka nie wstanie. Trzymaj się Lodowej kąpieli.
Napełnij holenderski piekarnik tuż w połowie z olejem i podgrzać na średnim ogniu do 350 stopni F. praca partiami, zanurzyć każdy szaszłyk, a następnie papryka i cukinia, w cieście i smażyć na złoty kolor, 3 do 5 protokół.
Odcedzić na papierowych ręcznikach, doprawić solą i sprayem soku z cytryny. Stos na talerze i pożreć.