Frittata z szynką i kukurydzą

Frittata z szynką i kukurydzą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać szynki i kukurydzy Frittatan spróbować. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 81 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ser mozzarella, szynkę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana Pizza z pesto z rukoli, kukurydzą i szynką (wideo), Frittata Kukurydziana, oraz Cukinia i Frittata kukurydziana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, pokonać wszystkie składniki z wyjątkiem szynki i masła z widelcem lub wire trzepaczką do dobrze wymieszane. Wymieszać z szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W 10-calowej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wlać mieszaninę jaj do patelni. Przykryć; gotować od 14 do 17 minut lub do momentu, aż jaja będą ustawione w środku i jasnobrązowe na dole. Obróć do góry nogami na talerz do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn