Frittata z pieczarkami i szpinakiem z kozim serem
Frittata z pieczarkami i szpinakiem z kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.86 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, pieczarki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać substytut jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Jagodowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest znakomite. Spróbuj Frittata z grzybami i kozim serem, Frittata z grzybami, Harissanem i kozim serem, oraz Grzyb Harissa & Kozi Ser Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ziemniaki, 2 łyżeczki oliwy z oliwek, 1/2 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu i 1/4 łyżeczki soli w średniej misce. Naciśnij ziemniaki w dolnej i górnej części 10-calowej płyty Deep-dish pie pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 10 minut.
Podgrzać pozostały 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj grzyby i cebulę na patelnię; smażyć przez 6 minut lub do miękkości.
Dodać pozostałe 1/2 łyżeczki pieprzu, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, szpinak, tymianek, i czosnek; gotować 3 protokół lub aż szpinak zwiędnie. Lekko ostudzić; wymieszać z jajkiem i serem.
Wlać mieszaninę grzybową na mieszaninę ziemniaków.
Piec w temperaturze 375 przez 30 minut lub aż zestaw. Ostudzić 5 minut; pokroić na 6 klinów.