Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Frittatan z grzybami i bekonem. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 4,82 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 21g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka gruyère, cebuli, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boczek Pieczarkowy Szpinak Frittata, Szpinak, grzyby i boczek Frittata, oraz Grzyb Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. w dużym, żaroodporne, nonstick patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż tylko chrupiące, o 10 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby odcedzić, pozostawiając tłuszcz na patelni. W misce ubić jajka, mleko, sól i pieprz; odstawić.