Frittata z papryką i słodką włoską kiełbasą

Frittata z papryką i słodką włoską kiełbasą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,41 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka pieprzu, kiełbasy, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana włoska kiełbasa z papryką słodko-kwaśną, Grillowana włoska kiełbasa z papryką słodko-kwaśną, oraz Grillowana włoska kiełbasa ze słodko-kwaśną papryką i cebulą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 F.
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu.
Wyjąć osłonki z kiełbasy i pokruszyć mięso na patelni. Smażyć aż gotowane przez, 6 do 8 protokół.
Wyjąć kiełbasę z patelni i odstawić.
Dodaj paprykę i cebulę i smażyć, aż warzywa zaczęły się brązowo i zmiękczyć, o 15 protokół. Podczas gdy papryka i cebula gotować, ubić jajka razem z mlekiem, pietruszka, parmezan, sól, pieprz, i rozmaryn. Gdy papryka i cebula są gotowe, wyłączyć ogień i wlać mieszaninę jaj na patelni.
Posypać kiełbasę na wierzchu i gotować na średnim ogniu przez 5 minut, lub aż prawie zestaw. Owiń uchwyt patelni folią aluminiową, jeśli nie jest metalowy, i umieść patelnię w piekarniku na 5 do 7 minut lub do momentu ustawienia frittata.
Odstawić na 2 minuty przed podaniem.
Pokroić w 6 klinów i podawać na gorąco.