Frittata z makaronem i szpinakiem
Frittata z makaronem i szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś makaron jajeczny, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Kluski cukiniowe i szpinakowe Frittata z kozim serem, Fontina, szpinak i makaron ziemniaczany jajko białe Frittata muffiny, oraz "Kiełbasa" i Frittata z makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników; dobrze wymieszać trzepaczką. Wymieszać z makaronem i szpinakiem.
Roztopić margarynę w 10-calowej patelni żaroodpornej pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Rozprowadzić mieszaninę jaj w patelni. Pokrycie; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Gotować 6 minut lub do góry jest prawie ustawiony. Odsączyć; posypać serem. Podgrzej brojlery. Broil 5 minut.