Frittata szparagowa i grzybowa

Frittata szparagowa i grzybowa
Szparagi i grzyby Frittatan jest bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne przepis z 6 porcjami. Ten poranny posiłek ma 196 kalorii, 11g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka parmezanu, ser mozzarella, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Frittata szparagowa i grzybowa, Frittata szparagowa i grzybowa, oraz Frittata szparagowo-grzybowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Roztopić masło w bezpiecznym piekarniku patelni na średnim ogniu. Wymieszać oliwę z oliwek i szparagi, i gotować, aż szparagi będą miękkie, o 10 protokół. Wymieszać grzyby i kontynuować gotowanie około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
3
W średniej misce ubij razem jajka, wodę i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać do patelni i zmniejszyć ciepło do niskiej. Przykryć i gotować 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przenieść patelnię do nagrzanego piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
6
Piec 10 do 15 minut, aż jajka nie będą już płynne. Wymieszać z parmezanem i serem mozzarella. Włącz brojlery i broil, aż sery stopią się i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
ParmezanParmezan
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn