Frittata szparagowa i grzybowa
Szparagi i grzyby Frittatan jest bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne przepis z 6 porcjami. Ten poranny posiłek ma 196 kalorii, 11g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka parmezanu, ser mozzarella, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Frittata szparagowa i grzybowa, Frittata szparagowa i grzybowa, oraz Frittata szparagowo-grzybowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Roztopić masło w bezpiecznym piekarniku patelni na średnim ogniu. Wymieszać oliwę z oliwek i szparagi, i gotować, aż szparagi będą miękkie, o 10 protokół. Wymieszać grzyby i kontynuować gotowanie około 5 minut.
W średniej misce ubij razem jajka, wodę i tymianek.
Wlać do patelni i zmniejszyć ciepło do niskiej. Przykryć i gotować 5 minut.
Przenieść patelnię do nagrzanego piekarnika.
Piec 10 do 15 minut, aż jajka nie będą już płynne. Wymieszać z parmezanem i serem mozzarella. Włącz brojlery i broil, aż sery stopią się i lekko rumiane.