Frittata Boczkowo-Grzybowa

Frittata Boczkowo-Grzybowa
Frittatan boczkowo-grzybowy to bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka jajek, czosnkowo-ziołowy ser feta, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Frittata z pieczarkami i boczkiem, Szpinak, grzyby i boczek Frittata, oraz Boczek Pieczarkowy Szpinak Frittata.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Rozgrzać olej w 10-calowej (2-calowej głębokości) odpornej na przywieranie patelni na średnim ogniu. Smażyć grzyby w gorącym oleju 2 do 3 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę. Wymieszać ze szpinakiem i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę lub tylko do momentu, gdy szpinak zacznie więdnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4
Dodaj boczek, pomidory i zielone chiles, sól, i pieprz, i gotować, mieszając często, 2 do 3 minut lub aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Dodać jajka i posypać serem. Gotować od 3 do 5 minut, delikatnie unosząc brzegi frittaty łopatką i przechylając patelnię tak, aby niegotowana część spływała pod spodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec w 350 przez 12 do 15 minut lub aż zestaw i lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
7
Wyjąć z piekarnika i odstawić 5 minut. Przełóż frittatę na duży talerz i pokrój na 8 klinów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
8
*1 (32-oz.) można zastąpić kartonowe jajko substytutem. Zwiększ czas pieczenia do 16 do 18 minut lub do momentu ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut JajSubstytut Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
9
** Można zastąpić zwykły ser feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
10
Uwaga: testowaliśmy Z Ro-Tel łagodnymi pomidorami pokrojonymi w kostkę i Zielonymi Chilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W46 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn