Frisee z chrupiącą skórką łososia i ciepłym winegretem po Sherry
Frisee z chrupiącą skórką łososia i ciepłym Sherry Vinaigrette może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 34g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 5,21 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i pescatariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, ocet sherry, skórę z łososia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Frisée Z Ciepłą Szalotką Vinaigrette, Sałatka Frisee z ciepłym boczkiem Vinaigrette, oraz Łosoś z Polentanem i ciepłym pomidorem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób grzanki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Obie strony kromek chleba posmarować 3 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Pokroić w 1-calowe kostki i piec grzanki w piekarniku na blasze do pieczenia, potrząsając patelni od czasu do czasu, aż złoty kolor brązowy, 12 do 15 protokół.
Wyjąć skórę łososia z filetu i zachować filet do innego użycia. Lekko posmaruj pół łyżki oleju z orzechów laskowych po obu stronach skóry łososia i umieść na rozgrzanym grillu, aż będzie chrupiący, około 2 minut na stronę. (Alternatywnie, można chrupać go pod brojlerem.) Skórę łososia osuszyć papierowymi ręcznikami, pokroić w 3/4 cala kostkę i odstawić na bok.
Połącz szalotki, sok z cytryny, ocet sherry, imbir, czosnek, pół szklanki oleju z orzechów laskowych, sól i pieprz w małym rondlu i gotować dressing na umiarkowanym ogniu, aż szalotki zwiędną, o 3 do 4 protokół.
W dużej misce wrzucić frisee, skóra łososia, i grzanki z ciepłym sosem octu sherry. Podzielić na 6 talerzy i podawać natychmiast.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
The Dean and DeLuca Cookbook by David Rosengarten with Joel Dean and Giorgio DeLuca. Copyright © 199