Fried Oyster Po ' Boys

Fried Oyster Po ' Boys
Need a pescatariańskie danie główne? Smażone Oyster po ' Chłopcy może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1044 kalorii, 18g białka, oraz 64G tłuszczu. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę, majonez, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Fried Oyster Po ' Boys, Smażone ostrygi i krewetki Po ' Boys, oraz Amy 's Pan-Fried Oyster Po' Boys With Creole Mayo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odetnij górną trzecią bochenka; wydrąż dolną część, rezerwując okruchy do innego użycia.
2
Rozprowadzić na powierzchni chleba z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3
Umieścić chleb na blasze do pieczenia i piec w 400 przez 8 minut. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Ostrygi w mieszance mąki kukurydzianej. Ostrygi smażone, partiami, w głębokim gorącym oleju (37
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Mąki KukurydzianejMieszanka Mąki Kukurydzianej
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Cienki-Cienki-
5
2 minuty lub aż ostrygi unoszą się na wierzch i są złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
6
Ostrygi dobrze osuszyć na ręcznikach papierowych; utrzymywać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
7
Połączyć majonez i kolejne 3 składniki; dobrze wymieszać. Wymieszać z sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
8
Rozłóż mieszankę sałaty w wydrążonym chlebie. Top z plasterkami pomidora, ostrygi, i top Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
9
Bochenek pokroić na 4 porcje.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn