Przepis Fresh Tabbouleh może zaspokoić twoje pragnienie middl eastern w około 50 minut. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis wegański serwuje 8 i kosztuje 1,05 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubi ten dodatek. Udaj się do sklepu i odbierz bulgur, chili w proszku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 86%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy obejmują Cytryna i świeże zioła Tabbouleh, Baby Tomato and Fresh Herb Tabbouleh, oraz Kuskus Tabbouleh ze świeżą miętą i fetą.
Instrukcje
1
W misce ubić sok z cytryny, sól koszerną, sól przyprawioną i chili w proszku. Powoli skrop oliwę z oliwek, szybko ubijając, aż dressing będzie gęsty i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Sezonowana
Chili W Proszku
Sól Koszerna
Sok Z Cytryny
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Zalać gorącą wodą bulgur w misce; pozostawić do wchłonięcia wody i bulgur jest miękki, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Pietruszka, pomidor, zielona papryka, ogórek, zielona cebula i mięta wymieszać razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Zielona Cebula
Ogórek
Pietruszka-nać
Pomidor
Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Dodać bulgur; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
5
Mżawka opatrunek na mieszaninę bulgur; wrzucić do płaszcza.