Fresh Apple Cake II
Fresh Apple Cake II to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Sprawdza się jako niedrogi deser. Mieszanka orzechów włoskich, ekstrakt waniliowy, jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Świeże Ciasto Jabłkowe, Świeże Ciasto Jabłkowe, oraz Świeże Ciasto Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. W średniej misce wymieszać cukier i jabłka, odstawić. Mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i sól przesiać.
W dużej misce wymieszać olej, jajka i wanilię.
Dodać jabłka i cukier, dobrze wymieszać. Wymieszać suche składniki, następnie orzechy.
Wlać do przygotowanej patelni i równomiernie rozprowadzić.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut lub do momentu, aż ciasto wróci do dotyku.