Francuskie Muffinki Śniadaniowe

Francuskie Muffinki Śniadaniowe
Francuskie babeczki śniadaniowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 131 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 848 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, mąkę, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Francuskie Muffinki Śniadaniowe, Muffinki Śniadaniowe Francuskie Karmelowo-Przyprawowe, oraz Francuskie Chrupki Śniadaniowe Aka Muffiny, Które Smakują Jak Cynamonowe Pączki Z Cukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj kubki na muffinki lub linię papierowymi wkładkami do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać mąkę, 1/2 szklanki cukru, proszek do pieczenia, gałkę muszkatołową i sól. Zrób studnię w środku mieszanki. Wymieszać jajko, mleko i 1/3 szklanki roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodać mieszaninę jajek do mieszanki mąki; mieszać aż do momentu zwilżenia (ciasto może być grudkowate). Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut. W międzyczasie połącz 1/4 szklanki cukru, cynamon po zakończeniu pieczenia babeczek, zanurz wierzch babeczek w roztopionym maśle, a następnie w mieszaninie cukru cynamonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
CynamonCynamon
MasłoMasło
CukierCukier
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn