Francuskie makarony z gorzko-czekoladowym Ganache

Francuskie makarony z gorzko-czekoladowym Ganache
Francuskie makarony z gorzko-czekoladowym Ganache mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka półsłodkiej czekolady do pieczenia, cukier granulowany, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Francuskie makaroniki z gorzko-czekoladowym Ganache, Borówkowe Francuskie makarony z białą czekoladą kokosowy Ganache, oraz Francuskie czekoladowe makarony z czekoladowym Ganache.

Instrukcje

1
Napełnij małą miskę do połowy pełną gorącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieścić białka w budyniu cup lub innej małej misce; miejsce w misce z wodą, upewniając się, że woda nie dostać się do białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Odstawić około 3 minut lub aż białka osiągną 24°. linia 2 arkusze cookie z gotowania pergamin papier lub silikonowe maty do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
W blenderze umieścić migdały i 1/4 szklanki cukru pudru. Okładka; blend na dużej prędkości 1 do 2 minut, skrobanie boki od czasu do czasu, lub do migdały są bardzo drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Umieścić sitko na średniej misce. Używając gumowej szpatułki, naciśnij mieszankę migdałów przez sitko do miski. Migdały pozostawione w sitku odstawić do blendera, dodać 1/4 szklanki pozostałego cukru pudru. Okładka; blend na dużej prędkości 1 do 2 minut, skrobanie boki od czasu do czasu, lub do migdały są bardzo drobno zmielone. Naciśnij mieszankę migdałów i pozostały 1 szklankę cukru pudru przez sitko do miski; odstawić. Wyrzucić pozostałe duże kawałki migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
W innej misce, ubić białka, sól i kolor żywności z mikserem elektrycznym na dużej prędkości tylko do pienienia. Stopniowo dodawać cukier granulowany, 1 łyżkę na raz, ubijając na dużej prędkości 1 do 2 minut lub do uzyskania miękkich szczytów. Używając gumowej szpatułki, złóż około połowy mieszaniny migdałów w mieszaninę białek jaja, aż do całkowitego włączenia. Wchodzisz w pozostałej mieszance migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
( 23)( 23)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Łyżka do dekoracyjnego worka wyposażona w gładką końcówkę 1/2 cala. Ciasto rurowe w 20 (1 1/2 cala) kółkach na każdym arkuszu ciastek w odległości około 1 1/2 cala. Jeśli wierzchołki mają szczyt, mokre opuszki palców lekko na wilgotnym ręczniku papierowym i naciśnij, aby spłaszczyć. Stuknij w dół arkusza cookie na liczniku kilka razy, aby spłaszczyć pliki cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Odstawić na zewnątrz w temperaturze pokojowej 30 minut, aby na wierzchu utworzyła się lekka skorupa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
9
Piekarnik rozgrzać do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Piec jedną patelnię na raz 17 do 18 minut lub aż Topy wyglądają zestaw. Schłodzić na patelni na stojaku chłodzącym co najmniej 10 minut. Za pomocą metalowej Tokarki do naleśników Usuń ciasteczka do regału chłodzącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
W 2-cup szklanki miarki, krem mikrofalowy i syrop kukurydziany odkryte na 1 minutę. Wymieszać z czekoladą i masłem, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
12
Odstawić około 30 minut. Przykryć; przechowywać w lodówce około 30 minut lub do rozprzestrzenienia konsystencji.
13
Dla każdego ciasteczka kanapkowego rozprowadzić około 1 łyżeczki ganache na dolnej krawędzi 1 ciastka. Na wierzchu drugie ciastko. Przechowywać szczelnie przykryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn