Francuskie makaroniki z maślanką Malinowo-różaną

Francuskie makaroniki z maślanką Malinowo-różaną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj francuskich makaroników z maślanym kremem Malinowo-różanym. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz wodę różaną, białka jaj, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Malinowe Czekoladowe Francuskie Makaroniki, Czekoladowo-różany szwajcarski krem maślany, oraz {Pełnoziarniste} Funfetti babeczki z dwukolorowym maślanym różem Tutorial.

Instrukcje

1
Pliki cookie
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
2
Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem. Do dużej miski przesiać cukier puder, mąkę migdałową i mąkę z orzechów laskowych. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka, cukier i szczypta soli w średniej misce, aż średnie szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Orzechów LaskowychMąka Z Orzechów Laskowych
Cukier PuderCukier Puder
Mąka MigdałowaMąka Migdałowa
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać mieszaninę białka jaj do mieszaniny migdałów; krotnie do włączenia. Pracując w 2 partiach, napełnij worek ciasta wyposażony w gładką końcówkę ciasta o średnicy 1/4 cala z cieście (ciasto będzie cienkie i będzie kapać z worka). Ciasto rurki w 11/4-calowych okrągłych na blachach do pieczenia, w odstępie 1 cala od siebie (ciasteczka rozłożą się lekko).
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Pliki CookiePliki Cookie
MigdałyMigdały
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
4
Pozostaw na prześcieradłach w temperaturze pokojowej 20 minut. Umieść 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piec ciasteczka 5 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°. Kontynuuj piec ciasteczka, aż nadmuchane i złociste na wierzchu, około 10 minut, odwracając arkusze po 5 minutach. Chłodne ciasteczka na prześcieradłach na stojaku. Ostrożnie obierz ciasteczka z pergaminu. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wypełnienie
7
Maliny i 1 szklankę cukru zagotować w dużym rondlu na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotuj, aż jagody będą miękkie, soki zagęszczą się, a mieszanka mierzy około 1 1/2 szklanki, często mieszając, 7 do 9 minut. Odmierz 1/2 szklanki mieszanki; przecedzić do małej miseczki. Dżem schłodzić i dżem z nasionami osobno. DO AHEAD: może być wykonany 1 tydzień wcześniej. Przykryć dżemy osobno i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
JagodyJagody
NasionaNasiona
CukierCukier
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Połącz białka jaj, 6 łyżek cukru i 1/4 łyżeczki soli w misce wytrzymałego miksera stojącego. Ustaw miskę na dużym rondlu gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Ciepła, aż cukierki termometr włożony do rejestry mieszaniny 60°, często mieszając, 3 do 4 minut. Używając nasadki trzepaczki, ubijaj z dużą prędkością mieszaninę białek, aż do uzyskania sztywnych Bez i mieszaniny w temperaturze pokojowej, od 5 do 6 minut. Mikser działa, dodać masło, 1 kawałek na raz, ubijając, aż każdy kawałek jest włączony przed dodaniem następnego. Beat w wodzie różanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda RóżanaWoda Różana
Białka JajBiałka Jaj
MasłoMasło
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Dodaj 3 łyżki dżemu bez pestek, 1 łyżkę na raz, ubijając, aby dobrze wymieszać po każdym dodaniu. (Jeśli maślany wygląda na złamany lub zsiadły, umieścić miskę na średnim ogniu i ubijać 5 do 10 sekund, aby lekko ogrzać, a następnie zdjąć z ognia i ponownie ubić na średniej prędkości. Powtarzaj rozgrzewanie i bicie tyle razy, ile potrzeba, aż krem maślany będzie gładki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Linia obramowana blacha do pieczenia z pergaminem. Używając 1/2 łyżeczki dżemu z nasionami dla każdego, rozłóż dżem na płaskiej stronie połowy makaroników. Łyżka maślanego kremu do torebki z ciastem wyposażonej w gładką końcówkę 1/4 cala. Zaczynając od zewnętrznej krawędzi płaskich boków pozostałych makaroników, krem maślany układamy spiralnie. Delikatnie wcisnąć makaroniki, wypełnione dżemem bokiem w dół, na makaroniki pokryte kremem maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
NasionaNasiona
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
12
Miejsce na liście. Cover; chill overnight. DO AHEAD: może być wykonany 2 do 3 dni wcześniej. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
13
Odstawić do temperatury pokojowej na 30 minut przed podaniem.
14
Informacje O Składniku
15
Mąkę migdałową (czasami oznaczaną jako "mielone migdały") i mąkę z orzechów laskowych można znaleźć w sklepach z żywnością specjalistyczną i sklepach z żywnością naturalną. Poszukaj wody różanej w supermarketach, sklepach z artykułami spożywczymi i na rynkach Bliskiego Wschodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka MigdałowaMąka Migdałowa
Mąka Z Orzechów LaskowychMąka Z Orzechów Laskowych
Woda RóżanaWoda Różana
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs, 30 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn