Francuskie Kremy Waniliowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Francuski krem waniliowy Chrupki spróbować. Ten przepis służy 30 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka mąki, wody, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Francuskie Kremy Waniliowe, Waniliowe Kremowe Ptysie, oraz Waniliowe Kremowe Ptysie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu zagotuj wodę i masło.
Dodaj mąkę i sól na raz; mieszaj, aż utworzy się gładka kulka.
Wyjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Ubijaj, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca.
Kropla przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty 2 w. rozłożyć na wysmarowane blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Usuń pufy do stojaków Z Drutu. Natychmiast Wytnij szczelinę w każdym, aby para mogła uciec. Super. Rozdrobnić ptysie i wyjąć miękkie ciasto.
Do napełniania, w misce, ubić mleko i budyń wymieszać na niskiej prędkości przez 2 minuty. Przechowywać w lodówce przez 5 minut. Złóż ubitą polewą i frytkami. Wlać krem ptysie tuż przed podaniem; zastąpić Topy. Pył z cukrem cukierniczym.