Francuskie jedwabne ciasto Amandy
Przepis na Francuskie jedwabne ciasto Amandy jest gotowy w około 4 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka ubitej polewy, czekolady, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), Chocolate French Silk Pie (Naśladowca francuskiego jedwabiu Bakers Square), oraz Francuskie Ciasto Jedwabne.
Instrukcje
Przygotuj w pełni upieczoną skórkę z ciasta.Ubij cukier i masło przez 10 do 15 minut, używając do tego celu trzepaczki miksera stojącego. Celem jest, aby było mniej ziarniste. Nawet po 15 minutach mój był jeszcze lekko ziarnisty, ale wygładził się po dodaniu jaj.Ubić w czekoladzie i wanilii, następnie dodać dwa jajka i ubić przez kolejne 5 minut.
Dodaj jeszcze dwa jajka i ubijaj przez 5 minut.
Wlać do ostudzonej Skórki ciasta. Chill 2 godziny lub do firmy. Przed podaniem polej bitą śmietaną i odrobiną startej czekolady.