Francuskie Ciasto Mięsne
Francuskie ciasto mięsne może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 185 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jajka, mielone ziele angielskie, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), Francuskie ciasto mięsno-warzywne, oraz Francuskie Kanadyjskie Ciasto Mięsne dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku gotuj wołowinę, wieprzowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
W małej misce połącz ziemniaki i przyprawy.
Rozwałkuj połowę ciasta, aby zmieścić 9-in. pie Płyta; Wykończenia ciasto nawet z krawędzi płyty. Napełnij mieszanką mięsną.
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta; umieść na nadzieniu. Wykończenie, uszczelnienie i krawędzie flet.
Plastry kroimy w cieście.
W razie potrzeby posmaruj jajkiem.
Piec w temperaturze 375° przez 30-35 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux]()
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Złożony aromat jest przerywany długotrwałymi akcentami w pełni dojrzałych czerwonych jagód. Pijane jako młode wino, Château Pindefleurs pozwala rozkwitnąć świeżemu owocowi. Przechowywany w piwnicy, rozwija długi i jedwabisty smak w ustach, znak Grands Crus Z Saint-Emilion.Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc