Francuskie ciasto jedwabne Cindy

Francuskie ciasto jedwabne Cindy
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc wypróbuj Cindy's French Silk Pie. Za 54 centy za porcję otrzymujesz deser dla 8 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis na wegetariańskie danie lakto ovo ma 394 kalorie , 4 g białka i 26 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup cukier, ekstrakt waniliowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Black Bean Soup - Cindy Style , French Silk Chocolate Cake i Balthazar Brioche French Toast .

Instrukcje

1
Wyłóż ciasto na 9-calową formę do ciasta; przytnij i wygładź krawędzie. Wyłóż ciasto podwójną warstwą wytrzymałej folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
2
Piec w temperaturze 450° przez 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej1 Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Zdjąć folię; piec jeszcze 5 minut. Ostudzić na kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej1 Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
4
W małym rondelku wymieszaj jajka z cukrem, aż się połączą. Gotuj na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanka osiągnie temperaturę 160° i pokryje tył metalowej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Zdjąć z ognia; dodać wanilię. Ostudzić do letniej temperatury (około 90°), mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
6
W dużej misce ubij masło, aż będzie lekkie i puszyste. Ubijaj z kakao, aż się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Now And LaterCukierki Now And Later
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodaj ostudzoną mieszankę cukru; ubijaj na wysokich obrotach przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
8
Rozprowadź równomiernie na cieście. Schłodź przez 4-6 godzin przed podaniem. Schłodź resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn