Francuski w mgnieniu oka: łosoś z letnimi pomidorami i rozmarynem en Papillote

Francuski w mgnieniu oka: łosoś z letnimi pomidorami i rozmarynem en Papillote może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 457 kalorii, 46g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $5.96 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka pieprzu, pomidory koktajlowe, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: łosoś ze szczawiem i szparagami en Papillote, Francuski w mgnieniu oka: łosoś en Croûte z rozmarynem i szparagami, oraz Francuski W Mgnieniu Oka: Cod En Papillote dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260°. oderwij 4 duże prostokąty pergaminu lub folii aluminiowej.
W małej misce lub szklance wymieszać oliwę z oliwek i rozmaryn, a następnie doprawić mieszaninę obficie solą i pieprzem. Posadź 1 filet z łososia na kawałku pergaminu i zalej rybę 1 łyżką oleju rozmarynowego. Używając rąk, natrzyj rybę w oleju,a następnie polej 5 pomidorkami koktajlowymi. Złóż pergamin (lub folię) do zamkniętego opakowania i umieść na dużej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi 3 kawałkami ryby.
Piecz paczki, aż ryba się ugotuje i pomidory pękną, około 12 minut.
Podawać z małą sałatką i chrupiącym chlebem.