Francuski w mgnieniu oka: łosoś z letnimi pomidorami i rozmarynem en Papillote

Francuski w mgnieniu oka: łosoś z letnimi pomidorami i rozmarynem en Papillote
Francuski w mgnieniu oka: łosoś z letnimi pomidorami i rozmarynem en Papillote może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 457 kalorii, 46g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $5.96 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka pieprzu, pomidory koktajlowe, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: łosoś ze szczawiem i szparagami en Papillote, Francuski w mgnieniu oka: łosoś en Croûte z rozmarynem i szparagami, oraz Francuski W Mgnieniu Oka: Cod En Papillote dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 260°. oderwij 4 duże prostokąty pergaminu lub folii aluminiowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W małej misce lub szklance wymieszać oliwę z oliwek i rozmaryn, a następnie doprawić mieszaninę obficie solą i pieprzem. Posadź 1 filet z łososia na kawałku pergaminu i zalej rybę 1 łyżką oleju rozmarynowego. Używając rąk, natrzyj rybę w oleju,a następnie polej 5 pomidorkami koktajlowymi. Złóż pergamin (lub folię) do zamkniętego opakowania i umieść na dużej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi 3 kawałkami ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Filety Z łososiaFilety Z łososia
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piecz paczki, aż ryba się ugotuje i pomidory pękną, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Podawać z małą sałatką i chrupiącym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn