Francuski w mgnieniu oka( wakacje): kawior z czerwonej papryki w schłodzonych karczochach

Francuski w mgnieniu oka (wakacje): kawior z czerwonej papryki w schłodzonych karczochach może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, sól koszerną, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Francuski w mgnieniu oka: Campanelle z kawiorem z bakłażana, Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia, oraz Francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika 6 cali poniżej brojlerów. Podgrzej brojlery.
Umieść karczochy w dużej garnku i zanurzyć w wystarczającej ilości wody, aby pokryć 2 cale. Słona woda. Przykryć garnek i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Po zagotowaniu zmniejszyć ogień do średnio-niskiego. Gotować, obracając od czasu do czasu, aż karczoch łodygi są miękkie, a liście są łatwo usuwane z karczocha, o 45 protokół.
Umieść karczochy do góry nogami w durszlaku umieszczonym nad miską i przechowuj w lodówce, aż do całkowitego ostygnięcia.
Linia obramowana blachą do pieczenia z folią aluminiową.
Umieść paprykę na blasze do pieczenia i dusić przez 30 minut, obracając raz na 8 do 10 minut. Po upieczeniu papryki umieść w dużej szklanej misce i szczelnie przykryj folią. Schłodzić do temperatury pokojowej. Po ostygnięciu usuń skórki i nasiona. Pieczony miąższ papryki osuszyć na ręcznikach papierowych.
W misce z maszynką umieścić pieczoną paprykę i pozostałe składniki. Proces do gładkiej, około 2 minut. Przykryć i schłodzić.
Każdy schłodzony karczoch przeciąć na pół wzdłuż.
Wyjąć najskrytsze liście i dusić łyżeczką. Wypełnij ubytek schłodzonym kawiorem z czerwonej papryki. Powtórz dla wszystkich pozostałych połówek karczocha.
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i dekorować ekstra czarnym pieprzem i fleur de sel.
Podawać natychmiast ze świeżą bagietką.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Larroque Bordeaux Superieur z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Chateau Larroque Bordeaux Superieur]()
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Ciemny granat w Kolorze. Czerwone owoce, migdały i orzechy laskowe, o słabym aromacie wanilii. Jedwabisty, aksamitny atak ujawnia przyjemny, skoncentrowany smak o dobrej strukturze. Smaki suszonych owoców oraz połączenie lukrecji i tostów.Mieszanka: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc