Francuski w mgnieniu oka: marokańskie pieczone przegrzebki

Francuski w mgnieniu oka: marokańskie pieczone przegrzebki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 125 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka kolendry, Skórka z cytryny, przegrzebki morskie u - 10 i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Francuski w mgnieniu oka: marokański przyprawiony pieczony Rzadki tuńczyk, Francuski w mgnieniu oka: Tapenade Pieczony kurczak, oraz Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery. Pokrój przegrzebki na pół poziomo. Spryskaj dwa małe lub jedno duże danie gratin lekko sprayem do gotowania. Ułóż przegrzebki w jednej warstwie w naczyniach i dopraw solą.
Wymieszać skórkę z cytryny, kolendra, i panko razem w małej misce.
Mash razem masło, ras-el-hanout, i harissa w małej misce.
Umieść jedną łyżkę masła złożonego na każdym przegrzebku.
Posadź zapiekane naczynia na obramowanej blasze do pieczenia, i smażyć, aż panko jest chrupiące i przegrzebki są nieprzezroczyste, 10 protokół.