Francuski w mgnieniu oka: marchew i Brie Puffs

Francuski w mgnieniu oka: marchew i Brie Puffs
Need a wegetariańska przystawka? Francuski w mgnieniu oka: marchew i Brie Chrupki może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 22 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i podnieś niebieloną mąkę, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: prosta sałatka z marchwi z musztardą i orzechami włoskimi, Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia, oraz Francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do temperatury 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Do średniego rondla dodaj marchew i zalej zimną osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować do bardzo miękki, o 20 protokół, i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodaj marchew i 1/2 szklanki wody do blendera i zmiksuj, aż będzie całkowicie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Umieścić mieszaninę marchwi w średnim rondlu i dodać masło. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zdejmij patelnię z ognia i wrzuć mąkę. Energicznie mieszać drewnianą łyżką do połączenia. Powrót garnek na średnim ogniu i mieszać drewnianą łyżką, aż ciasto oderwie się od boków patelni i utworzy kulkę, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Umieścić ciasto w misce i dodać 1 jajko na raz, mieszając drewnianą łyżką, aby dokładnie włączyć każde jajko. Wymieszać z posiekaną trybulą. Ciasto będzie grube i lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrybulaTrybula
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Użyj małej miarki do lodów, aby zrobić około 20 do 22 kulek ciasta na obramowanej blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem. Naciśnij jeden kawałek brie do środka każdej piłki. Użyj mokrego palca, aby docisnąć krawędzie ciasta, które mogą się poparzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Piec przez 10 minut, następnie obniżyć ogień do 350° i gotować, aż nadmuchany i złoty, o 30 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Podawać natychmiast, lub zrobić szczelinę w puff i wstawić kolejną kostkę brie, podczas gdy puffs są jeszcze bardzo gorące. Zamknij, a brie roztopi się w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Kolor jest atrakcyjnym ciemnym rubinem, odzwierciedlającym staranny proces selekcji winogron. Nos i profil smakowy ciemnych owoców, śliwek i nut cedrowych są ładnie zrównoważone z kwasowością i strukturą taniny na podniebieniu. Eleganckie wino z mocą i finezją. Wytrawne i orzeźwiające wykończenie dopełnia wino.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia0
Magazyn