Francuski w mgnieniu oka: kremowe Pory

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj francuski w mgnieniu oka: Kremowane Pory spróbuj. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, masło, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: szybko duszone Młode pory z parmezanem i tymiankiem, Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia, oraz Francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W patelni nonstick sauté roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać pory i wodę, doprawić solą i pieprzem, przykryć i zmniejszyć ogień do minimum, gotować, aż pory będą miękkie - 10 minut. Wymieszać ze śmietaną i parmezanem i podawać.