Francuski w mgnieniu oka (Klasyka): ziemniaki Sarladaises

Francuski w mgnieniu oka (Klasyka): ziemniaki Sarladaises
Przepis francuski w mgnieniu oka (Klasyczny): ziemniaki Sarladaises może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 193 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, tłuszcz z kaczki, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka (Klasyka): Coq au Riesling, Francuski w mgnieniu oka (Klasyczny): Pissaladière, oraz Francuski w mgnieniu oka (Klasyczny): Profiteroles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj tłuszcz do heavy-bottomed 12-calowa patelnia non-stick i podgrzewać na średnim ogniu, aż migotanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać ziemniaki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
3
Dodać czosnek i nadal gotować mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą głęboko złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Zmniejsz ciepło do średnio niskiego poziomu.
5
Dodać 3/4 szklanki wody i soli do ziemniaków. Przykryć i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, dodając dodatkową wodę, jeśli woda odparuje przed ziemniaki są gotowane przez. Gotować, aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Dodać natkę pietruszki, doprawić do smaku dodatkiem soli i czarnego pieprzu, delikatnie wymieszać do połączenia i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Piękny, błyszczący i elegancki Rubin ??kolor. Bogaty i mocny nos czerwonych owoców, z nutami wanilii i tostów. Delikatny na podniebieniu, drzewny, z aromatami lukrecji i czerwonych owoców, drobno przyprawiony, z długim i taninowym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn