Francuska Zupa Cebulowa

Francuska zupa cebulowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 15g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis od Foodnetwork ma 19 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 5 minut. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz gruyere, zupa cebulowa mix, chleb, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz cebulę, bulion, consomme i zupę wymieszać w powolnej kuchence. Gotować na wysokim ustawieniu przez 4 godziny lub na niskim ustawieniu przez 8 godzin.
Zupa z kadzi w miseczkach. Na wierzch kromka francuskiego chleba.
Posypać 2 łyżki sera na każdej kromce chleba. Umieść miski zupy pod brojlerem, aż ser się rozpuści. Alternatywnie, umieścić chleb na blasze do pieczenia i top z serem; dusić, aż ser się stopi, o 30 do 40 sekund, i ustawić na górze tuż przed podaniem.