Francuska Zupa Cebulowa

Przepis francuska zupa cebulowa może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 532 kalorie, 18g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na $3.9 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 82148 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, sól i pieprz, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni sosu na średnim ogniu, dodać cebulę i gotować powoli na niskim z pokrywką na złoty kolor i karmelizowane, o 2-3 godziny, mieszając co 15 minut.Podnieść ogień do średniej, dodać czosnek i tymianek i saute aż pachnące, o minutę.
Wymieszać w mące i niech gotować przez 2-3 protokół.
Dodaj wino i opłucz patelnię.
Dodać bulion i liście laurowe, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.Na blasze do pieczenia wrzucić zupę do miski odpornej na działanie pieczenia i wyłożyć pokrojony chleb z serem.Brojlery, aż ser topi się, o 1-3 protokół.