Francuska Soczewica Z Prażonymi Korzeniami, Karmelizowaną Cebulą I Tymiankiem

Francuska Soczewica Z Prażonymi Korzeniami, Karmelizowaną Cebulą I Tymiankiem
Przepis Francuska soczewica z prażonymi korzeniami, karmelizowaną cebulą i tymiankiem jest gotowy w około 1 godzinę i 23 minuty i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz seler, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Czerwona soczewica ze szpinakiem i karmelizowaną cebulą, M ' Juddarah-soczewica i ryż z karmelizowaną cebulą, oraz Soczewica i pszenica Bulgur z karmelizowaną cebulą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 23 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn