Francuska Fasolka Szparagowa Z Masłem Pomarańczowo-Szalotkowym

Francuska Fasolka Szparagowa Z Masłem Pomarańczowo-Szalotkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Francuską fasolkę szparagową z masłem pomarańczowo-Szalotkowym. Ten przepis służy 6 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka masła, szalotka, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Karmelizowanym Masłem Szalotkowym, Fasolka szparagowa z masłem Balsamiczno-Szalotkowym, oraz Fasolka szparagowa z sosem Szalotkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść małą patelnię nonstick na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać szalotkę; gotować do miękkości, często mieszając. Wymieszać skórkę pomarańczową i, w razie potrzeby, sherry; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
3
Rozprowadzić mieszaninę w jednej warstwie do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
4
Połącz mieszankę szalotki, masło, sól i pieprz; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Fasolkę szparagową ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
6
Fasolę umieścić w naczyniu do serwowania; mieszankę masła łyżka na fasoli. Przed podaniem delikatnie wrzucić fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn