Francuska Beza

Francuska Beza
Francuska Beza trwa z grubsza 1 godzina i 7 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny i lakto ovo wegetariański przepis ma 1459 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 1 i kosztuje 2,56 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka białek jaj, cukru, proszku orzechowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Francuski w mgnieniu oka: Tricolore Berry Beza kremy na Dzień Bastylii, Cytrynowe ciasto bezowe, historie rodzinne i samouczek bezowy, oraz Cytrynowe ciasto bezowe, historie rodzinne i samouczek bezowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
W mikserze zacznij ubijać białka z kremem z kamienia nazębnego, jeśli używasz.. Powoli dodaj cukier. Ubij białka na sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Połącz mąkę i cukier cukierniczy (i proszek orzechowy, jeśli używasz), a następnie złóż na białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Załaduj ciasto do torebki cukierniczej (użyj otwartej gwiazdki lub dowolnego pożądanego kształtu, jeśli nie używasz proszku orzechowego, w przeciwnym razie nie używaj końcówki) i bezy wielkości ćwierć rury na beztłuszczowym papierze pergaminowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
5
Piecz przez 5 do 7 minut, aż się zrumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Wyjmij i ostudź przed użyciem.
7
Rur buttercream z zespołu ciasto do niektórych bezy dla niespodzianki.
8
Nałóż bezy na ciasto po nałożeniu ciężkiej miękiszu. Przykryj całkowicie. Umieść świeże jagody lub dollops schłodzonego, piped czekoladowego ganache między lukami bezy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje

Polecane wino: Szampan, Bordeaux, Biały Bordowy

Francuski naprawdę dobrze komponuje się z szampanem, Bordeaux i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko się mylisz z szampanem. Jeśli twój posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Aby uzyskać czerwień, wypróbuj czerwoną mieszankę bordeaux. Szampański Barons de Rothschild Brut rosé z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 100 dolarów za butelkę.
Champagne Barons de Rothschild Brut Rose
Champagne Barons de Rothschild Brut Rose
Barons de Rothschild Rosé pokazuje asertywną finezję w mieszance największych Chardonnays szampana i jego topowego Pinot Noir. Wysoka proporcja Chardonnay sprawia, że ta wyjątkowa Róża jest delikatna i żywa, podczas gdy Pinot Noir sprawia, że jest delikatnie, harmonijnie złożona;rozkosz dla zmysłów. Pierwszy smak jest świeży i precyzyjny, wtapiający się w podniebienie jak jedwab, z lekkim malinowym odcieniem. Charakteryzuje się subtelnymi, subtelnymi aromatami, przypominającymi wiosnę, obok zapachu płatka róży, poziomki i nutą skórki cytrusowej. Cienka nić bąbelków kończy się cienką, trwałą pianką, a jej jasny kolor nadaje delikatny połysk łososiowego różu. To wino jest długie, zrównoważone i pełne pysznego ciała. Harmonia owoców i lekkość tego szampana niosą ze sobą złożoność, którą najbardziej doświadczone podniebienia z pewnością docenią i wyraźnie ucieleśniają wartości winiarskie rodziny Rothschildów: doskonałość, stałość oraz Duch doskonałości i wyrafinowania, a wszystko to z najwyższą starannością.Mieszanka: 85% Chardonnay, 15% Pinot Noir
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 7 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia24
Magazyn