Foreign Devil Fried Rice
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Foreign Devil Fried Rice może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Mieszanka tamari, twaróg fasolowy, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kino Zagraniczne Hangtown Fry, warzywa smażony ryż, jak zrobić warzywa smażony ryż / rice s, oraz Chińska kiełbasa smażony ryż z chrupiącą smażoną szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść suszony twaróg z fasoli w misce i przykryj wrzącą wodą. W mniejszej misce umieść rozdrobniony czarny grzyb i Suszone czarne grzyby i przykryj wrzącą wodą. Pozostawić twaróg fasoli, czarny grzyb i Suszone czarne grzyby moczyć, aż ponownie nawodnione, o 20 protokół.
Umieść 3 1/4 szklanki wody z ryżem w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, i niech gotować twardo przez jedną minutę. Przykryj pokrywką i włącz ciepło do niskiego poziomu. Gotować na niskim poziomie przez 5 minut, a następnie zdjąć z ognia (bez podnoszenia pokrywy).
Odstawić, pokryte, podczas przygotowywania reszty posiłku, lub około 20 minut. W żadnym momencie nie podnosić pokrywy.
W patelni non-stick, roztopić masło na średnim ogniu. Jajecznica do suchego zamiast kremowego punktu. Wrzuć je do miski i dalej posiekaj na kawałki krawędzią drewnianej łyżki. Nie musisz ich rozdrabniać, idź po kawałki o rozmiarze miniatury.
W jednej misce, połączyć marchew, cebula, czosnek, i imbir. W innej misce, zielona cebula i mrożony groszek. Teraz spuścić całą wodę z twarogu fasolowego, grzybów i grzybów. Twaróg fasoli może wymagać usunięcia twardych kawałków, a resztę pokroić w ćwierć-calowe pierścienie. Grzyby wymagają tylko krojenia, a grzyb jest wstępnie pokrojony, więc nie martw się.
Połącz twaróg fasoli i grzyby w trzeciej misce.
Podgrzej wok na wysokim ogniu; pozwól metalowi się rozpalić, około jednej minuty.
Dodaj trzy łyżki oleju roślinnego. Odczekaj około 30 sekund i włóż do miski marchewkę, cebulę, czosnek i imbir. Gotować, często mieszając. Czosnek zbrązowieje Pierwszy, ponieważ ma najwyższą zawartość cukru, więc miej na niego oko i wyłącz płomień w razie potrzeby. Dodać twaróg fasolowy, rozdrobniony grzyb i grzyby, gotować i mieszać przez minutę. Teraz spójrz, aby zobaczyć, że płomień jest ustawiony na maksimum, i końcówka w dymce i mrożonego groszku. Nie musisz ich gotować, tylko im grozić. Trzymaj je w ruchu i wymieszaj z ryżem. Wymieszać jajka, a następnie doprawić obfitymi ilościami tamari i oleju sezamowego oraz kilkoma skrętkami świeżego czarnego pieprzu.