Fondue piwno-Cheddarowe wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 623 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka piwa, mąka, bloki sera cheddar, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Spróbuj Fondue z piwem i cheddarem, Fondue z piwem i cheddarem, oraz Fondue Beer & Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mieloną kiełbasę wieprzową ugotować w dużym rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż się kruszy i nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Kiełbasa Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
2
Odcedzić i usunąć kiełbasę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu; dodać cebulę i czosnek, i smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
4
Dodaj mąkę, mieszając, aż będzie gładka. Gotować, ciągle mieszając, 1 minuta. Stopniowo dodawać mleko, mieszając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać ser, mieszając do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Wyjąć z ognia; wymieszać kiełbasę, piwo i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
7
Przenieś do garnka do fondue lub powolnej kuchenki; utrzymuj ciepło na niskim poziomie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
8
Podawać z chlebem francuskim w kostkach lub pokrojonymi w plasterki gruszkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Francuski
Połówki Gruszek W Syropie
9
* Piwo bezalkoholowe można zastąpić zwykłym piwem.