Fondue Serowe

Fondue Serowe
Przepis ser Fondue można zrobić w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 511 kalorii, 32G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.91 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 603 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wino, gałkę muszkatołową, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Serious Cheese: Super Bowl beer and Cheese Fondue, Fondue Z Trzema Serami, oraz Fondue Serowe.

Instrukcje

1
Wrzuć starty ser ze skrobią kukurydzianą: 
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2
Zmielony ser i skrobię kukurydzianą umieść w plastikowej torbie do zamrażarki. Zapieczętować, wstrząsnąć, aby pokryć ser mąką lub skrobią kukurydzianą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
3
Przetrzyj wnętrze garnka czosnkiem, dodaj wino, sok z cytryny, przynieś na wolnym ogniu: przetrzyj wnętrze garnka 4-ćwiartkowego pokrojonym czosnkiem, a następnie wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Dodaj wino i sok z cytryny do garnka, i doprowadzić do niskiego gotować na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Powoli mieszać ser do wina: kawałek po kawałku, powoli mieszać ser do wina. Stale mieszaj w zygzakowatym wzorze, aby zapobiec zatarciu i zwinięciu sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Gotować, aż ser się rozpuści i będzie kremowy. Nie pozwól gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
7
Dodaj kirsch, musztardę, gałkę muszkatołową: gdy mieszanina będzie gładka, wymieszaj kirsch, musztardę i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
KirschKirsch
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8
Przełożyć do garnka i ogrzać: 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
9
Przenieść ser do garnka do fondue, ustawić na małym ogniu, aby utrzymać ciepło. Jeśli twój garnek jest cienkodenny, prawdopodobnie wystarczy zapalona świeca. Jeśli grube dno, można użyć małego Sterno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
10
Ułóż potrawy do zanurzania wokół garnka: ułóż różne potrawy do zanurzania wokół garnka do fondue. (Leniwy Suzan świetnie się do tego nadaje.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
11
Aby jeść, zanurzaj potrawy widelcami do fondue lub małymi widelcami. Dip do pokrycia z serem, i jeść.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn