Fondue Serowe

Fondue Serowe
Przepis ser Fondue można zrobić w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 511 kalorii, 32G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.91 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 603 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wino, gałkę muszkatołową, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Serious Cheese: Super Bowl beer and Cheese Fondue, Fondue Z Trzema Serami, oraz Fondue Serowe.

Instrukcje

1
Wrzuć starty ser ze skrobią kukurydzianą: 
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2
Zmielony ser i skrobię kukurydzianą umieść w plastikowej torbie do zamrażarki. Zapieczętować, wstrząsnąć, aby pokryć ser mąką lub skrobią kukurydzianą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
3
Przetrzyj wnętrze garnka czosnkiem, dodaj wino, sok z cytryny, przynieś na wolnym ogniu: przetrzyj wnętrze garnka 4-ćwiartkowego pokrojonym czosnkiem, a następnie wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodaj wino i sok z cytryny do garnka, i doprowadzić do niskiego gotować na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Powoli mieszać ser do wina: kawałek po kawałku, powoli mieszać ser do wina. Stale mieszaj w zygzakowatym wzorze, aby zapobiec zatarciu i zwinięciu sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Gotować, aż ser się rozpuści i będzie kremowy. Nie pozwól gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
7
Dodaj kirsch, musztardę, gałkę muszkatołową: gdy mieszanina będzie gładka, wymieszaj kirsch, musztardę i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
KirschKirsch
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
8
Przełożyć do garnka i ogrzać: 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Przenieść ser do garnka do fondue, ustawić na małym ogniu, aby utrzymać ciepło. Jeśli twój garnek jest cienkodenny, prawdopodobnie wystarczy zapalona świeca. Jeśli grube dno, można użyć małego Sterno.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10
Ułóż potrawy do zanurzania wokół garnka: ułóż różne potrawy do zanurzania wokół garnka do fondue. (Leniwy Suzan świetnie się do tego nadaje.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
11
Aby jeść, zanurzaj potrawy widelcami do fondue lub małymi widelcami. Dip do pokrycia z serem, i jeść.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn