Fondue Serowe

Fondue Serowe
Przepis ser Fondue można zrobić w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 511 kalorii, 32G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.91 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 603 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wino, gałkę muszkatołową, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Serious Cheese: Super Bowl beer and Cheese Fondue, Fondue Z Trzema Serami, oraz Fondue Serowe.

Instrukcje

1
Wrzuć starty ser ze skrobią kukurydzianą: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2
Zmielony ser i skrobię kukurydzianą umieść w plastikowej torbie do zamrażarki. Zapieczętować, wstrząsnąć, aby pokryć ser mąką lub skrobią kukurydzianą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
3
Przetrzyj wnętrze garnka czosnkiem, dodaj wino, sok z cytryny, przynieś na wolnym ogniu: przetrzyj wnętrze garnka 4-ćwiartkowego pokrojonym czosnkiem, a następnie wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodaj wino i sok z cytryny do garnka, i doprowadzić do niskiego gotować na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Powoli mieszać ser do wina: kawałek po kawałku, powoli mieszać ser do wina. Stale mieszaj w zygzakowatym wzorze, aby zapobiec zatarciu i zwinięciu sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Gotować, aż ser się rozpuści i będzie kremowy. Nie pozwól gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
7
Dodaj kirsch, musztardę, gałkę muszkatołową: gdy mieszanina będzie gładka, wymieszaj kirsch, musztardę i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
KirschKirsch
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
8
Przełożyć do garnka i ogrzać: 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Przenieść ser do garnka do fondue, ustawić na małym ogniu, aby utrzymać ciepło. Jeśli twój garnek jest cienkodenny, prawdopodobnie wystarczy zapalona świeca. Jeśli grube dno, można użyć małego Sterno.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
Ułóż potrawy do zanurzania wokół garnka: ułóż różne potrawy do zanurzania wokół garnka do fondue. (Leniwy Suzan świetnie się do tego nadaje.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Aby jeść, zanurzaj potrawy widelcami do fondue lub małymi widelcami. Dip do pokrycia z serem, i jeść.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn