Fondue Serowe
Fondue serowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 76 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz brandy wiśniową, ser gruyere, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serious Cheese: Super Bowl beer and Cheese Fondue, Fondue Serowe, oraz Fondue Serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małej misce posmaruj sery skrobią kukurydzianą i odstaw na bok. Potrzyj wnętrze ceramicznego garnka do fondue czosnkiem, a następnie wyrzuć.
Na średnim ogniu dodaj wino i sok z cytryny i doprowadzić do delikatnego duszenia. Stopniowo mieszać ser do gotującej się cieczy. Stopniowe topienie sera sprzyja gładkiemu fondue. Po wygładzeniu wymieszaj brandy wiśniową, musztardę i gałkę muszkatołową.
Ułóż asortyment przekąsek na leniwej Zuzi wokół garnka do fondue.
Podawać z kawałkami chleba francuskiego i pumpernikla. Inne propozycje to jabłka Granny Smith i blanszowane warzywa, takie jak brokuły, kalafior, marchew i szparagi. Włócznia z widelcami do fondue lub drewnianymi szaszłykami, dip, swirl i ciesz się!