Fondue owocowe z toffi
Fondue toffi z owocami zajmuje około 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten wegetariański przepis bez glutenu i lakto ovo zawiera 862 kalorie, 3 g białka i 33 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 osobom. Za 4,74 USD za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako dość drogi dodatek. Ten przepis z Foodnetwork wymaga cukru, złotego syropu, masła i cukru muscovado. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 18%. Podobne przepisy obejmują Fondue toffi, Fondue z owocami mango i Fondue z dipem owocowym.
Instrukcje
Rozpuść cukier, syrop i masło w rondlu i gotuj przez 5 minut.
Dodaj śmietanę i wanilię, wymieszaj, a następnie zdejmij z ognia.
Rozlej sos do dwóch filiżanek lub małych misek, a następnie ułóż owoce na 2 spodkach lub na talerzu, według własnego uznania.