Fondue Czekoladowe

Fondue Czekoladowe
Fondue czekoladowe to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz jabłko, truskawki, Jumbo nerkowca, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Podobne przepisy to Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway, Family Fondue Night {Moje Ulubione Fondue + gratis!}, oraz Fondue Czekoladowe.

Instrukcje

1
Dokładnie umyć i osuszyć truskawki i jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2
Jabłka i banana pokroić w plastry o grubości 3/4 cala. Ułóż wszystkie owoce i orzechy na talerzu. Aby sos czekoladowy, ubij razem kakao, cukier i Splenda w średniej wielkości misce. Powoli wlać mleko, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
SplendaSplenda
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
BananBanan
OwoceOwoce
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
MlekoMleko
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać, aby usunąć grudki.
4
Przenieść do średniej wielkości rondla i doprowadzić do niskiego wrzenia na małym ogniu, stale mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
6
Przełożyć sos czekoladowy do garnka do fondue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Umieść garnek nad świecą lub palnikiem w puszkach. Przesuń kawałki owoców na widelec do fondue lub wykałaczkę i zanurz w sosie. W przypadku orzechów łyżka sosu na talerzu i orzechy zanurzyć w sosie ręcznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
GarnekGarnek
8
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn