Fondue Cheddar
Cheddar Fondue może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 328 kalorii, 17g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, sos pieprzowy, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Fondue Cheddar, Fondue Cheddar, oraz Fondue Cheddar.
Instrukcje
W ciężkim rondlu 3-litrowym roztopić masło na małym ogniu. Wymieszać z mąką. Gotować 3 minuty, stale mieszając. Wymieszać bulion; podgrzać do wrzenia. Gotować 2 do 3 minut, stale mieszając, aż mieszanina będzie gęsta i gładka.
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodać ser, 1 szklankę na raz, mieszając na małym ogniu, aż ser się stopi i mieszanina jest gładka. Wymieszać z sosem pieprzowym.
Wlej mieszaninę serową do garnka do fondue; utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Warzywa z widelcami do fondue. Dip i zawirować warzywa w fondue.