Foie Gras French Toast
Przepis Foie Gras francuskie tosty może zaspokoić Amerykański głód w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Jeśli masz wątróbki z kurczaka, sól i pieprz, trufle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pierogi foie Gras z foie gras, Zapiekane Foie Gras i dżem z borówek na grzance Brioche, oraz Tosty Francuskie Mardi Gras King Cake.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj foie gras z wątróbkami drobiowymi i truflami, a następnie dopraw solą i pieprzem.
W talerzu ciasto, ubić jajka z mlekiem i doprawić solą i pieprzem. Namoczyć chleb w kremie do nasycenia, a następnie przenieść do dużej blachy do pieczenia.
Na każdym plasterku rozprowadzić 2 łyżki mieszanki foie gras.
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick.
Dodaj 4 kromki namoczonego chleba na patelni, wątroba do góry, i gotować, aż złoty, o 2 protokół. Ostrożnie przerzucić chleb i gotować, aż rumiane i wątróbki z kurczaka są po prostu gotowane przez, O 2 minut dłużej.
Przełożyć na talerz, przykryć i ogrzać podczas gotowania pozostałego chleba w pozostałym maśle.