Foie Gras French Toast

Foie Gras French Toast
Przepis Foie Gras francuskie tosty może zaspokoić Amerykański głód w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Jeśli masz wątróbki z kurczaka, sól i pieprz, trufle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pierogi foie Gras z foie gras, Zapiekane Foie Gras i dżem z borówek na grzance Brioche, oraz Tosty Francuskie Mardi Gras King Cake.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj foie gras z wątróbkami drobiowymi i truflami, a następnie dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Foie GrasFoie Gras
TrufleTrufle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W talerzu ciasto, ubić jajka z mlekiem i doprawić solą i pieprzem. Namoczyć chleb w kremie do nasycenia, a następnie przenieść do dużej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Na każdym plasterku rozprowadzić 2 łyżki mieszanki foie gras.
Składniki, których będziesz potrzebować
Foie GrasFoie Gras
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj 4 kromki namoczonego chleba na patelni, wątroba do góry, i gotować, aż złoty, o 2 protokół. Ostrożnie przerzucić chleb i gotować, aż rumiane i wątróbki z kurczaka są po prostu gotowane przez, O 2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
WątrobaWątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Przełożyć na talerz, przykryć i ogrzać podczas gotowania pozostałego chleba w pozostałym maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn