Flądra z Herbowanym kuskusem

Flądra z Herbowanym kuskusem
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Flądra z Herbowanym kuskusem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 535 kalorii, 37g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Jeśli masz olej do gotowania, wodę, płaskie liście pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest dobre. Spróbuj Flądra Z Herbowanym Kuskusem, Flądra gotowana na parze z warzywnym kuskusem, oraz Flądra nadziewana krabami z herbem Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze natkę pietruszki i szalotki przecier z sokiem z cytryny, 2 łyżki oleju, 1/4 szklanki wody i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W średnim rondlu, doprowadzić pozostałe 2 szklanki wody do wrzenia z 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Wymieszać 3 łyżki natki pietruszki i kuskus. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Na dużej patelni nieprzywierającej podgrzej pozostałe 2 łyżki oleju na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Posypać rybę pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Flądrę odkurzyć mąką i otrząsnąć nadmiar. Smażyć ryby, aż brązowy i po prostu zrobić, o 2 protokół z boku na 1/2-cal-filety o grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
FlądraFlądra
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Rybę podawać na kuskusie z pozostałą natką pietruszki na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Alternatywy dla ryb: wszelkie filety rybne o łagodnym smaku będą dobrze komponować się ze stosunkowo delikatnym sosem. Spróbuj Lake perch, witlinek, croaker, drum, lub bass, lub oczywiście, każdy z rodziny flądry, takie jak cytryna lub szary sole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
FlądraFlądra
WitlinekWitlinek
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
SolaSola
7
Odmiana: flądra z bazylią i natką pietruszki kuskus: zrobić puree ziołowe z 1/4 szklanki świeżej bazylii i 1/2 szklanki płaskich liści pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
FlądraFlądra
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
8
Zalecenie dotyczące wina: Połącz cierpkość soku z cytryny z kwaśnym białym winem. Spróbuj dobrej jakości Soave lub Orvieto z Włoch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
SoaveSoave
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn