Flądra szkolna z rybami-Camp Buerre Blanc

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj flądry Schoolkid z rybą-Camp Buerre Blanc. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 405 kalorii, 26g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka ryb-camp buerre blanc, olej z orzeszków ziemnych, ostry sos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fish-Camp Buerre Blanc, Flan z krabów i szpinaku z wędzonym pomidorem Buerre Blanc, oraz Gotowana Flądra Z Miętą Beurre Blanc dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj Rybę-Obóz Buerre Blanc. Trzymaj ciepło. (Nie umieszczać na bezpośrednim ogniu.)
Flądrę opłukać i osuszyć.
Wytnij płytkie " x " w skórze każdego fileta. (Dzięki temu filety pozostają płaskie podczas gotowania.)
Sól i paprykę połączyć w małej misce, dobrze mieszając; posypać filety. Filety pogłębiać w mączce kukurydzianej.
Wlać olej na głębokość 1/4 cala w dużej patelni; ciepło do 37
Delikatnie potrząśnij nadmiarem mąki kukurydzianej z filetów. Filety smażyć, Skórka do góry, 2 na raz, 2 minuty lub do złotego koloru. Ostrożnie obrócić filety i gotować 1 minutę lub aż ryby płatki widelcem.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać z rybą-Camp Buerre Blanc, klinami cytrynowymi i ostrym sosem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.