Flądra pieczona z parmezanem glazura "Cezar"

Flądra pieczona z parmezanem glazura
Pieczona flądra z parmezanem" Cezar " jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 418 kalorii, 47g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 42 smakoszy i kucharzy. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, sos worcestershire, Skórka z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Broiled Flunder (So Easy!), Flądra Francuska Pieczona, oraz Flądra pieczona cytrynowo-czosnkowa ze szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak 4 cale od elementu grzejnego i podgrzać brojlery na wysokości. Lekko doprawić obie strony filetów solą i pieprzem. Ustaw filet przed sobą, oskórowany bok do góry, a zaczynając od wąskiego końca, zwiń filet. Powtórz z pozostałymi filetami. Spryskaj patelnię brojlerów nieprzywierającym sprayem do gotowania. Ułóż rolki flądry, szew w dół, na patelni. Broil aż szczyty są lekko rumiane, 7 do 8 min. W międzyczasie, ubić majonez, parmezan, Skórka z cytryny i sok, Worcestershire, i czosnek w małej misce. Doprawić pieprzem do smaku. Gdy wierzchołki filetów są lekko rumiane, Usuń rybę z brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
FlądraFlądra
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Równą ilość mieszanki majonezu rozprowadzić na wierzchu każdego fileta. Powrót do brojlerów, aż polewa jest złoty brąz i bulgotanie, 1-1 / 2 do 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
3
Filety przełożyć na cztery talerze obiadowe i posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4
Podawać natychmiast.
1
Rozmiar
2
na bazie sześciu porcji, kalorii
1
260, tłuszcz
2
15, Kalorie Tłuszczowe
1
130, Tłuszcze Nasycone
2
7, białko
3
29, Tłuszcz Jednonienasycony
4
5, węglowodany
5
930, Cholesterol
6
85, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
1, Tłuszcz Wielonienasycony
2
3, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn