Flądra pieczona z parmezanem glazura "Cezar"
Pieczona flądra z parmezanem" Cezar " jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 418 kalorii, 47g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 42 smakoszy i kucharzy. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, sos worcestershire, Skórka z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Broiled Flunder (So Easy!), Flądra Francuska Pieczona, oraz Flądra pieczona cytrynowo-czosnkowa ze szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak 4 cale od elementu grzejnego i podgrzać brojlery na wysokości. Lekko doprawić obie strony filetów solą i pieprzem. Ustaw filet przed sobą, oskórowany bok do góry, a zaczynając od wąskiego końca, zwiń filet. Powtórz z pozostałymi filetami. Spryskaj patelnię brojlerów nieprzywierającym sprayem do gotowania. Ułóż rolki flądry, szew w dół, na patelni. Broil aż szczyty są lekko rumiane, 7 do 8 min. W międzyczasie, ubić majonez, parmezan, Skórka z cytryny i sok, Worcestershire, i czosnek w małej misce. Doprawić pieprzem do smaku. Gdy wierzchołki filetów są lekko rumiane, Usuń rybę z brojlerów.
Równą ilość mieszanki majonezu rozprowadzić na wierzchu każdego fileta. Powrót do brojlerów, aż polewa jest złoty brąz i bulgotanie, 1-1 / 2 do 2 min.
Filety przełożyć na cztery talerze obiadowe i posypać natką pietruszki.
na bazie sześciu porcji, kalorii
29, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1, Tłuszcz Wielonienasycony
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.