Flądra Francuska Pieczona

Flądra Francuska Pieczona
Flądra Francuska pieczona jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 135 porcjami. Jedna porcja zawiera 24 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ocet balsamiczny, flądrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Flądra Francuska Pieczona, Broiled Flunder (So Easy!), oraz Flądra pieczona cytrynowo-czosnkowa ze szpinakiem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
SOS: umieścić wszystkie składniki sosu [wszystko oznaczone "do sosu"] razem w blenderze i miksować, aż będzie gładka i przechowywać w lodówce przez 2 godziny, aby "wyleczyć" lub zagęścić trochę.Przygotowanie: rozwałkować flądrę w diamentowy wzór, skropić sokiem z cytryny, dodać czosnek i posypać szczyptą białego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
FlądraFlądra
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Szczotkować obficie z sosem i grillem przez 2 minuty, szczotkując jeszcze raz. Powrót do broil przez 2-4 więcej minut lub do ryby jest lekkie i łuszczące się, gdy delikatnie pchnął widelcem.Powinieneś mieć wystarczająco dużo sosu na 8 ryb, a zatem [w zależności od tego, ile ryb pieczesz], będzie miał SOS pozostały na sałatkę, dip warzywny itp.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje135
Ocena Zdrowia0
Magazyn