Fluffernutter S ' mores
Fluffernutter S ' mores wymaga około 3 godziny od początku do końca. Na 4,34 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. Jedna porcja zawiera 1154 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz vanillan ekstrakt, chipsy czekoladowe, frytki masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam poważne jedzenie. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 30%. Spróbuj Ciasto Fluffernutter, Ciasteczka Fluffernutter, oraz Fluffernutter Fudge dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać miód, masło i wanilię (jeśli jest używana) w dużym rondlu na średnim ogniu, często mieszając, aż do bulgotania, o 3 protokół.
Wyjąć z ognia i dodać masło orzechowe i czekoladowe chipsy garść na raz, mieszając aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodać płatki i wymieszać.
Dodać Pianki i mieszać do rozpuszczenia.
Rozprowadzić mieszaninę do obramowanej blachy do pieczenia wyłożonej pergaminem, dociskając tył łyżki, aby utworzyć równomierną warstwę.
Skropić batony z polewą czekoladową i masłem orzechowym, w razie potrzeby.
Ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie schłodzić w lodówce przez 2 godziny do twardości.
Pokroić w 24 batony i podawać. Pręty mogą być przechowywane w szczelnym pojemniku do 3 dni w temperaturze pokojowej.