Floribbean " Grouper z czerwoną papryką-dżem z papai
Floribbean " Grouper z czerwoną papryką-dżem z papai jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 467 kalorii. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka prażonych na sucho orzechów nerkowca, masło, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować dżem, połącz pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Połącz wodę, cukier, ocet winny i szczyptę soli w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować do rozpuszczenia cukru, często mieszając. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodać puree mieszankę papryki; gotować 7 minut lub aż zgęstnieje i zredukowane do 1/2 szklanki, często mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z sokiem z limonki. Super.
Aby przygotować grouper, umieścić panko, kokos, i orzechy nerkowca w robocie kuchennym; PULS 4 razy lub aż orzechy nerkowca są drobno posiekane.
Umieścić mieszaninę panko w płytkim naczyniu.
Umieść mąkę w innym płytkim naczyniu; umieść białka w innym płytkim naczyniu.
Filety posypać 1/8 łyżeczki soli i czarnego pieprzu. 1 filet w mące. Filet zanurzyć w białkach jaj; pogłębiać w mieszaninie panko, delikatnie naciskając powłokę na filet, aby się przylegał. Powtórz procedurę z pozostałym filetem, mąką, białkami i mieszaniną panko.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj filety; gotować 2 protokół lub do lekko rumiane na dole. Obróć filety; owiń uchwyt patelni folią.
Umieść patelnię w piekarniku; piec w temperaturze 350 przez 8 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Podawać natychmiast z dżemem i klinami z limonki, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.