Florentyny Migdałowe

Florentyny Migdałowe
Migdałowe Florentynki wymagają około 45 minut od początku do końca. Na 31 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 48. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka G / 1/2 szklanki masła, g proszku do pieczenia, TH cup / 150 g brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez fioletowego smakosza. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Wyznanie #139: utknęłam W świątecznym ekwipunku ... gorzka czekolada migdałowe Florentynki, Florentyny, oraz Florentyny.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 150°C / 143°. Wyłóż blachę do pieczenia pergaminem lub silikonem mat.In miskę, wymieszać białka z cukrem pudrem. Wymieszać z płatkami migdałów.Łyżka migdałowe plamy na blasze do pieczenia, spłaszczając go łyżką, jak idziesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Piec przez 6-8 minut, aż będą złote.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Niech ostygnie na blasze do pieczenia na trochę. Następnie użyj noża do palety, aby usunąć ciastka z arkusza. Jedz lub przechowuj w słoiku do 4 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do PaletyNóż Do Palety
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn